Universelt projektor-loftbeslag, maks. Belastning 30 kg, flere fastgørelsespunkter

Universelt projektor-loftbeslag, maks. Belastning 30 kg, flere fastgørelsespunkter

  • Artikel-Nr. EB-PMV200
  • EAN 5902841112124
  • Din pris *

Alle priser er plus moms.

edbak - Universelt projektorloftbeslag med højdejustering

Det universelle projektorloftbeslag er designet til at give en pålidelig og tilpasselig løsning til professionelle lyd- og videoinstallatører. Med sine alsidige funktioner og robuste konstruktion sikrer dette beslag en problemfri integration i enhver AV-opsætning.

  • Tung belastningskapacitet: Med en maksimal belastningskapacitet på 30 kg er dette beslag kompatibelt med alle større projektormærker og -modeller. Dets robuste design garanterer sikker støtte til dit værdifulde udstyr og giver dig ro i sindet under installationen.

  • Universel kompatibilitet: Dette beslag er velegnet til alle vigtige projektorer med flere fastgørelsespunkter og tilbyder en universel løsning til forskellige installationskrav. De justerbare arme giver fleksibilitet i placeringen og sikrer en perfekt pasform til enhver projektor.

  • Præcis vandret justering: Nyd den præcise kontrol over projektorens placering med en 50° vandret mikrojusteringsfunktion. Dette giver dig mulighed for at finjustere justeringen for optimale betragtningsvinkler og problemfri projektion.

  • Fleksible vippemuligheder: Beslaget giver mulighed for at vippe fremad fra -7,5° til +7,5°, så du kan justere projektionsvinklen i henhold til dine specifikke behov. Denne vippefunktion forbedrer synligheden og sikrer en klar visning i alle omgivelser.

  • Udvidet afstand fra loftet: Med en maksimal afstand på 1000 mm fra loftet til projektoren giver dette beslag rigelig plads til alsidige installationsmuligheder. Uanset om du skal have plads til et stort rum eller et kompakt rum, giver dette beslag den fleksibilitet, du har brug for.

Hæv dine AV-installationer med tillid
Universal Projector Ceiling Mount er det ideelle valg for professionelle lyd- og videoinstallatører, der søger en pålidelig og tilpasningsdygtig monteringsløsning. Dens holdbare konstruktion og alsidige funktioner gør den til en værdifuld tilføjelse til enhver AV-opsætning.

Logistik Informationen
Produkt 1. Gewicht (Netto Kg) 4,45
Produkt 1. Gewicht (Brutto Kg) 4,80
Produkt 1. Größe (Länge cm) 62
Produkt 1. Größe (Breite cm) 18
Produkt 1. Größe (Höhe cm) 15
Verpackungsgröße 1. (Länge cm) 66
Verpackungsgröße 1. (Breite cm) 21
Verpackungsgröße 1. (Höhe cm) 17
VPE 1. Größe (Länge cm) 66
VPE 1. Größe (Breite cm) 21
VPE 1. Größe (Höhe cm) 17
Produkt Informationen
Europeans Customs Tariff Nr. 85299020000
Ursprungsland Polen
Verpackungsmaterial Plastic/Paper
VPE Informationen
Verpackungseinheit (VPE) 1
Dokumente "Universelt projektor-loftbeslag, maks. Belastning 30 kg, flere fastgørelsespunkter"