Universal projektor-loftbeslag, maks. Belastning 30 kg, 4 fastgørelsespunkter

Universal-Projektor-Deckenhalterung, weiß

Universal projektor-loftbeslag, maks. Belastning 30 kg, 4 fastgørelsespunkter

  • Artikel-Nr. EB-PMV100W
  • EAN 5902841133877
  • Din pris *

Alle priser er plus moms.

edbak - Universelt projektorloftbeslag med højdejustering

Det universelle projektorloftbeslag tilbyder en række funktioner til en problemfri og effektiv installationsoplevelse. Med sin fleksibilitet og justerbarhed opfylder dette produkt behovene hos professionelle AV-installatører og IT-miljøer.

  • Tung belastningskapacitet: Understøtter en maksimal belastning på 30 kg, hvilket gør den velegnet til en lang række projektormodeller med 4 fastgørelsespunkter. Dette sikrer en sikker og stabil montering af dit værdifulde udstyr.

  • Universel kompatibilitet: Designet til at være kompatibelt med alle større projektormærker med 4 fastgørelsespunkter, hvilket giver en alsidig løsning til forskellige installationsopsætninger. Dette universelle design forenkler valgprocessen for installatører.

  • 45° horisontal justering: Tilbyder 45° horisontal rotationsjustering, så installatører nemt kan placere projektoren for at opnå optimale synsvinkler. Denne fleksibilitet sikrer præcis justering i ethvert installationsmiljø.

  • Forward Tilting Capability: Har et fremadrettet vippeområde på -7,5° til +7,5°, hvilket gør det muligt for installatører at justere projektionsvinklen for at få den bedste seeroplevelse. Denne vippefunktion forbedrer beslagets alsidighed til forskellige rumkonfigurationer.

  • Forlænget monteringsafstand: Giver en maksimal afstand på 650 mm fra monteringsoverfladen, hvilket giver mulighed for fleksible placeringsmuligheder i forskellige rumstørrelser. Denne udvidede rækkevidde sikrer kompatibilitet med en lang række loftshøjder.

Elevér dine installationsprojekter med lethed
Universal Projector Ceiling Mount er den ideelle løsning til professionelle lyd- og videoinstallatører, der søger en alsidig og justerbar monteringsmulighed. Den robuste konstruktion og det brugervenlige design gør det til et pålideligt valg til en lang række installationsscenarier.

Logistik Informationen
Produkt 1. Gewicht (Netto Kg) 3,68
Produkt 1. Gewicht (Brutto Kg) 4,08
Produkt 1. Größe (Länge cm) 36
Produkt 1. Größe (Breite cm) 18
Produkt 1. Größe (Höhe cm) 14
Verpackungsgröße 1. (Länge cm) 66
Verpackungsgröße 1. (Breite cm) 20
Verpackungsgröße 1. (Höhe cm) 16
VPE 1. Größe (Länge cm) 66
VPE 1. Größe (Breite cm) 20
VPE 1. Größe (Höhe cm) 16
Produkt Informationen
Europeans Customs Tariff Nr. 85299020000
Ursprungsland Polen
Verpackungsmaterial Plastic/Paper
VPE Informationen
Verpackungseinheit (VPE) 1
Dokumente "Universal projektor-loftbeslag, maks. Belastning 30 kg, 4 fastgørelsespunkter"