SurgeX "Standalone" strømbeskyttelse, 16A / 240V, 2x CEE7/7

SurgeX - Advanced Series - Überspannungsableiter, eigenständig, 2 CEE7/7

SurgeX "Standalone" strømbeskyttelse, 16A / 240V, 2x CEE7/7

  • Artikel-Nr. AM-SA-162
  • EAN 5025941045922
  • Din pris *

Alle priser er plus moms.

Selvstændig beskyttelse i kompakt størrelse

Avanceret strømforsyning
Oplev bekvemmelighed og pålidelighed med denne avancerede strømforsyning fra SurgeX. Denne strømforsyning er designet til nem brug uden for et rack og tilbyder en række imponerende funktioner til en stabil og effektiv strømforsyning.

  • Stabiliseret og pålidelig strømforsyning: Denne strømforsyning sikrer et stabilt og pålideligt strømoutput, hvilket giver dine enheder en ensartet ydeevne.

  • Advanced Series Mode® overspændingsbeskyttelsesteknologi: Med SurgeX's avancerede overspændingsbeskyttelsesteknologi er dine enheder beskyttet mod overspænding, hvilket sikrer deres levetid og ydeevne.

  • Impedans-tolerant EMI/RFI-støjfilter: Denne strømforsyning er udstyret med et impedans-tolerant EMI/RFI-støjfilter, der reducerer elektromagnetisk interferens og sikrer ren strømforsyning.

  • Advanced Series Mode® eliminerer overspændingsenergi på op til 6.000 volt: Denne strømforsyning fra SurgeX eliminerer effektivt overspændingsenergi på op til 6.000 volt, hvilket giver bedre beskyttelse af dine enheder.

De mest pålidelige løsninger til strømbeskyttelse og strømstyring.
"Standalone"-serien - Eliminering af overspænding uden for et rack
SurgeX Standalone-seriens produkter er designet til at beskytte stand-alone IT-, audio- og videoudstyr i ethvert arbejdsmiljø. Denne kompakte løsning kan bruges sammen med andet standalone-udstyr, kræver minimal plads og er ideel til AV-, sikkerheds- og computersystemer, der er installeret uden for racks.
Med Advanced Series Mode overspændingselimineringsteknologi giver SurgeX Standalone-produktlinjen førsteklasses beskyttelse til følsomt udstyr, der er afhængigt af lyd- og videoydelse. I modsætning til almindelige beskyttelsesløsninger, er vores patenterede beskyttelsesteknologi ikke-soffer og eliminerer overspændingsenergi op til 6.000 volt, uden at producere skadelige bivirkninger såsom jordforurening eller common mode-forstyrrelser, der kan forringe AV-systemers ydeevne.


SurgeX-teknologier i denne serie:
Advanced Series Mode®
Patenteret overspændingsbeskyttelsesteknologi, der eliminerer overspændingsenergi og ikke tillader common-mode-forstyrrelser.

Impedance Tolerant®
Giver dig en helt ren vekselstrømsforsyning. Impedance Tolerant® EMI/RFI-filtrering er designet med tanke på impedanser i den virkelige verden og skaber ikke resonansspidser forårsaget af uoverensstemmelser mellem input og output. Disse resonansspidser kan være kontraproduktive og øge interferensniveauet ved visse frekvenser.

SurgeX - udviklet med din virksomhed i tankerne
SurgeX hjælper dig med proaktivt at afbøde, håndtere og forebygge problemer med strømkvaliteten, som påvirker din virksomhed negativt.
Nedetid, serviceopkald og problemer med fantomudstyr kan være en tids- og pengesluger for din virksomhed. Overlegen beskyttelse og muligheden for at overvåge og styre dit AV-system er altafgørende for din virksomheds succes.
SurgeX-pakken med komplette strømbeskyttelses- og konditioneringsløsninger giver din virksomhed den forsikring, der er nødvendig for at holde den kørende.
SurgeX tilbyder det mest avancerede beskyttelsessystem på markedet, uden sidestykke.
Det højeste niveau af strømbeskyttelse og konditionering mod skadelige overspændinger, spikes, over/underspænding, EMI/RFI-støj og elektriske transienter.
Features
For easy use outside a rack
Stabilised and reliable power supply
Advanced Series Mode® surge protection technology
Impedance Tolerant EMI/RFI Noise Filter
Advanced Series Mode® eliminates surge energy up to 6,000 Volts
Logistik Informationen
Produkt 1. Gewicht (Netto Kg) 3,30
Produkt 1. Gewicht (Brutto Kg) 3,30
Verpackungsgewicht 1. (Kg) 1
Produkt 1. Größe (Länge cm) 26
Produkt 1. Größe (Breite cm) 10,5
Produkt 1. Größe (Höhe cm) 11
Verpackungsgröße 1. (Länge cm) 39
Verpackungsgröße 1. (Breite cm) 23,5
Verpackungsgröße 1. (Höhe cm) 20
Produkt Informationen
Europeans Customs Tariff Nr. 85371098990
Ursprungsland China
Verpackungsmaterial Plastic/Paper
VPE Informationen
Verpackungseinheit (VPE) 1
Anschlüsse
Eingänge 1x CEE7/7
Ausgänge 2x CEE7/7
Mechanische Daten
Betriebstemperatur 5°C - 35°C
Luftfeuchtigkeit 5% - 95%
Außenmaß 107 x 260 x 105 mm
Weiteres
Farbe black
Lieferumfang
1x AM-SA-162 Standalone Power Protection
1x Accessory Set (see manual for exact content)
1x User Manual
Dokumente "SurgeX "Standalone" strømbeskyttelse, 16A / 240V, 2x CEE7/7"