Hårtørrerholder til Dyson® Supersonic, sort

Hårtørrerholder til Dyson® Supersonic, sort

  • Artikel-Nr. PM-HDY-00
  • EAN 4251364740354
  • Din pris *

Alle priser er plus moms.

RESOURCES
Føntørrerholder til Dyson® Supersonic: Stativholder med stærk magnetisk fastgørelse, elegant design og silikonepude til beskyttelse mod ridser.

PureMounts® Hårtørrerholder til Dyson® Supersonic: Praktisk og stilfuld

Oplev bekvemmelighed og stil med PureMounts® Hårtørrerholder til Dyson® Supersonic. Denne standerholder er designet specielt til Dyson Supersonic-hårtørreren og har en række imponerende funktioner, der giver en problemfri og organiseret oplevelse med hårtørring.

  • Standerholder til Dyson Supersonic: Hold din Dyson Supersonic-hårtørrer inden for rækkevidde med denne standerholder. Den giver et stabilt og sikkert sted at opbevare din hårtørrer, når den ikke er i brug.
  • Stærk magnetisk fastgørelse: PureMounts® Hårtørrerholder har en stærk magnetisk fastgørelse, der sikrer, at din Dyson Supersonic-hårtørrer forbliver sikkert på plads.
  • Elegant design: Med sit slanke og moderne design passer denne holder perfekt ind i enhver indretning og tilføjer et strejf af elegance til dit rum.
  • Silikonepude: Holderen er udstyret med en silikonepude, der forhindrer enheden i at blive ridset og tabt ved et uheld. Den holder Dyson Supersonic-hårtørreren sikkert på plads og giver ro i sindet.
  • Diffusorholder og dyseplaceringer: Holderen har også dedikerede placeringer til opbevaring af hårtørrertilbehør som diffusorer og dyser. Dette sikrer, at alt dit tilbehør til hårtørring er pænt organiseret og let tilgængeligt.
Logistik Informationen
Produkt 1. Gewicht (Netto Kg) 0,78
Produkt 1. Gewicht (Brutto Kg) 0,91
Produkt 1. Größe (Länge cm) 25,5
Produkt 1. Größe (Breite cm) 14
Produkt 1. Größe (Höhe cm) 15
Verpackungsgröße 1. (Länge cm) 26
Verpackungsgröße 1. (Breite cm) 16
Verpackungsgröße 1. (Höhe cm) 15
VPE 1. Größe (Länge cm) 60
VPE 1. Größe (Breite cm) 51
VPE 1. Größe (Höhe cm) 29
Produkt Informationen
Europeans Customs Tariff Nr. 73249000000
Ursprungsland China
Verpackungsmaterial Plastic/Paper
VPE Informationen
Verpackungseinheit (VPE) 9