DisplayPort til DisplayPort-kabel - 4K60 - grå/sort - 3,00 m

DisplayPort til DisplayPort-kabel - 4K60 - grå/sort - 3,00 m

  • Artikel-Nr. SPC-DP100-030
  • EAN 4251364734131
  • Din pris *

Alle priser er plus moms.

RESOURCES
Oplev fantastisk 4K60-videoopløsning med vores DisplayPort til DisplayPort-kabel

Premium DisplayPort-han til DisplayPort-han-kabel - 4K60

Oplev video- og lydtransmission i høj kvalitet med kablet DisplayPort han til DisplayPort han. Dette kabel er designet til at levere fantastisk 4K UltraHD-opløsning ved 60 Hz, hvilket giver dig en krystalklar visningsoplevelse.

  • DisplayPort 1.2 - 21,6 Gbps til opløsninger op til 4K UltraHD 60 Hz: Nyd dataoverførsel i høj hastighed og understøttelse af opløsninger op til 4K UltraHD ved 60 Hz. Dette kabel sikrer, at du kan nyde dit indhold med enestående klarhed og detaljer.
  • Guldbelagte præcisionskontakter: Kablet har guldbelagte præcisionskontakter, der sikrer en pålidelig og stabil forbindelse. Det hjælper med at minimere signaltab og interferens og giver en problemfri seeroplevelse.
  • DisplayPort han til DisplayPort han: Tilslut nemt dine enheder ved hjælp af konfigurationen DisplayPort han til DisplayPort han. Med dette kabel kan du nemt tilslutte dine enheder uden behov for yderligere adaptere eller omformere.
  • Kobberledere med høj renhed og tredobbelt afskærmning: Kablet er bygget med kobberledere med høj renhed og tredobbelt afskærmning, hvilket giver optimal signaloverførsel og reducerer elektromagnetisk interferens. Dette sikrer, at du kan nyde en klar og uafbrudt seeroplevelse.
  • Fleksibel og blød bomuldsfletkappe: Kablet har en fleksibel og blød bomuldsfletkappe, som giver holdbarhed og fleksibilitet. Det gør det nemt at installere og sikrer, at kablet kan tåle daglig brug uden at gå på kompromis med ydeevnen.
  • Premium-stikhus i aluminium: Kablet er udstyret med et premium-stikhus i aluminium, som ikke kun øger holdbarheden, men også giver et slankt og stilfuldt look. Den grå/sorte farve tilføjer et strejf af raffinement til dit setup.
  • Easy plug & play-funktionalitet: Med easy plug & play-funktionalitet giver dette kabel mulighed for problemfri installation. Du skal blot tilslutte dine enheder og begynde at nyde video og lyd i høj kvalitet uden nogen kompliceret opsætning.

Opgrader din billedoplevelse med kablet DisplayPort han til DisplayPort han. Med sine imponerende funktioner og konstruktion i høj kvalitet er dette kabel det perfekte valg til at forbinde dine enheder og nyde fantastisk 4K UltraHD-opløsning ved 60Hz.

Logistik Informationen
Produkt 1. Gewicht (Netto Kg) 0,16
Produkt 1. Gewicht (Brutto Kg) 0,16
Produkt 1. Größe (Länge cm) 16
Produkt 1. Größe (Breite cm) 16
Produkt 1. Größe (Höhe cm) 3
Verpackungsgröße 1. (Länge cm) 23,5
Verpackungsgröße 1. (Breite cm) 21
Verpackungsgröße 1. (Höhe cm) 0,00
VPE 1. Größe (Länge cm) 40
VPE 1. Größe (Breite cm) 30
VPE 1. Größe (Höhe cm) 30
Produkt Informationen
Europeans Customs Tariff Nr. 85444290900
Ursprungsland China
Verpackungsmaterial Plastic
VPE Informationen
Verpackungseinheit (VPE) 60