Hårtørrer-vægbeslag til Dyson® Supersonic, grå metallic

Hårtørrer-vægbeslag til Dyson® Supersonic, grå metallic

  • Artikel-Nr. PM-HDY-11
  • EAN 4251364740361
  • Din pris *

Alle priser er plus moms.

Vægbeslag til hårtørrer til Dyson® Supersonic: Stativholder med stærk magnetisk fastgørelse, elegant design og silikonepude til beskyttelse mod ridser.

PureMounts® vægbeslag til Dyson® Supersonic: Praktisk og stilfuld

Oplev den ultimative bekvemmelighed og stil med PureMounts® Hårtørrer-vægbeslag til Dyson® Supersonic. Denne vægholder er designet specielt til Dyson Supersonic-hårtørreren og har en række imponerende funktioner, der giver en problemfri og organiseret oplevelse af hårtørring.

  • Vægholder til Dyson Supersonic: Hold din Dyson Supersonic-hårtørrer inden for rækkevidde og væk fra bordpladen med denne vægholder. Det giver en sikker og praktisk opbevaringsløsning til din hårtørrer.
  • Stærk magnetisk fastgørelse: PureMounts® vægbeslag til hårtørrer har en stærk magnetisk fastgørelse, der sikrer, at din Dyson Supersonic-hårtørrer forbliver sikkert på plads. Sig farvel til utilsigtede tab, og hold din hårtørrer sikker.
  • Elegant design: passer ind i de fleste indretninger: Med sit slanke og moderne design passer denne vægholder problemfrit ind i ethvert badeværelse eller omklædningsrum. Den tilføjer et strejf af elegance og raffinement til dit rum.
  • Silikonepude: forhindrer enheden i at blive ridset og tabt ved et uheld: PureMounts® vægbeslag til hårtørrer er udstyret med en silikonepude, der ikke kun forhindrer hårtørreren i at blive ridset, men også holder enheden sikkert på plads. Du kan stole på, at din hårtørrer er sikker og beskyttet.
  • Diffusorholder og dyseplaceringer til opbevaring af hårtørrertilbehør: Denne vægholder har dedikerede placeringer til opbevaring af dit hårtørrertilbehør, såsom diffusor og dyser. Hold alt organiseret og let tilgængeligt.
Logistik Informationen
Produkt 1. Gewicht (Netto Kg) 0,79
Produkt 1. Gewicht (Brutto Kg) 0,99
Produkt 1. Größe (Länge cm) 30
Produkt 1. Größe (Breite cm) 12
Produkt 1. Größe (Höhe cm) 8
Verpackungsgröße 1. (Länge cm) 35
Verpackungsgröße 1. (Breite cm) 12,5
Verpackungsgröße 1. (Höhe cm) 10
VPE 1. Größe (Länge cm) 52
VPE 1. Größe (Breite cm) 36
VPE 1. Größe (Höhe cm) 41
Produkt Informationen
Europeans Customs Tariff Nr. 73249000000
Ursprungsland China
Verpackungsmaterial Plastic/Paper
VPE Informationen
Verpackungseinheit (VPE) 16
Dokumente "Hårtørrer-vægbeslag til Dyson® Supersonic, grå metallic"